Spectacolul „Colinde, corinde” la Teatrul Municipal Baia Mare


Ca în fiecare an, colindele și cântecele de iarnă poposesc pe scena Teatrului Municipal Baia Mare, în haine vechi și noi deopotrivă. Artiștii vor face ca muzica tradițională de Crăciun să rezoneze în inimile voastre. Spectacolul ”Colinde, corinde” va avea loc miercuri, 22 decembrie, începând cu ora 19.00.
Regia muzicală este semnată de Călin Ionce, scenografia de Mihai Vălu. Filmare: Cristi și Liviu Popovici. Interpretează: Cristina Ioan, Paula Crișan, Sonia Codorean, Francesca Hojda, Diana Topan, Emanuela Dumitrean, Elena Foriș, Teodora Stupar, Andrei Petruș, Cătălin Dumitraș, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Adrian Bogdan, Adi Mureșan, Adam Jenei, Petru Damșa, Vasile Pop, Grupul vocal tradițional al Colegiului de Arte Baia Mare, cu participarea extraordinară a lui Titi, Vasile și Dan (Titi Petruțiu, Vasile Ionce și Dan Cordea).
Spectacolul durează 100 de minute și se joacă în sala mare. Preț bilet: 20 lei și 10 lei cu reducere. Spectacolul va fi transmis și live, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook a teatrului, pentru ca magia de pe scenă să ajungă și la cei care nu reușesc să vină la teatru.

Comentarii