Patric Iluţ a câştigat un concurs în Austria


În intervalul 25 – 26 Martie, în Flachauwinl (Austria) a avut loc concursul “Mystery Series”, organizat de Burton. Circuitul mondial are 19 etape în toată lumea, cu 7 etape şi în Europa, una dintre ele fiind etapa din Flachauwinkl, la care a participat şi sportivul băimarean Patric Iluţ, The Flying Boy.
Etapa din Austria a avut un număr de 200 de atleţi la start. Premiile mari au atras foarte mulţi concurenţi, dar numărul participanţilor a fost limitat de către organizatori. La concurs, atleţii au fost împărţiţi pe mai multe categorii de vârstă, Patric participând la categoria „youngsters” dedicată sportivilor sub 16 ani. La start au fost prezenţi şi riderii pro ai brandului Burton, staruri ale snowboardingului mondial, şi cei mai buni rideri din Europa şi nu numai. Patric a câştigat competiţia de Banked Slalom la categoria lui de vârstă cu timpul de 01.05.51, precum şi „trick of the day allover” - cel mai bun trick al zilei dintre toţi participanţii (fără limită de vârstă), în concursul de „Best Trick”.
Rezultatul este foarte important, concursul având un ranking mondial foarte ridicat de 3 stele, ceea ce reprezintă o realizare imensă pentru Patric şi pentru sportul românesc.

Comentarii